Meer resultaten voor makelaardij

 
 
makelaardij
makelaardij - Persoonlijk, kleinschalig, betrokken en ervaren, dat is waar wij voor staan!
Weet u wat er juridisch allemaal bij komt kijken? Mag u hier een aanbouw doen of een dakkapel plaatsen? Hoe staat het met het bestemmingsplan in deze wijk / dit gebied? Dit zijn een aantal voorbeelden van de dingen die wij voor u nazoeken en controleren. Zo voorkomt u dat er achteraf geen verassingen meer zijn, en dat lijkt ons wel zo prettig wanneer u uw droomhuis gaat kopen! De volgende stap is de prijs, wij zorgen dat u het droomhuis voor de laagst mogelijke prijs kunt kopen. Dat is voor ons natuurlijk de dagelijkse hap én wij kennen de regionale markt goed. Dit is de ideale mix om het beste resultaat te behalen! Dit zijn redenen waarom u op ons kunt vertrouwen om uw huis tegen de juiste prijs en met de bijbehorende voorwaarden te kopen. Heeft u een deskundig NWWI taxatie rapport nodig? Dit kunnen wij snel voor u realiseren. Als gecertificeerd VBO-makelaar en taxateur staan wij ingeschreven in het SCVM-register en als taxateur bij het NWWI Nederlands Woning Waarde Instituut. Alle financiële instellingen en banken werken alleen samen met geregistreerde taxateurs.
makelaardij - Goyerkamp 21 in Zwolle 8014 EH.
Deze maatregelen gaan in per 17 maart. Afspraken op kantoor willen we tot een minimum beperken en zijn bij voorkeur op afspraak. We hebben besloten om tot nader bericht alleen s morgens geopend te zijn van 09.00 tot 12.30. Verkoopgesprekken Taxaties Bezichtigingen. Mocht U een een afspraak hebben met één van onze makelaars verzoeken we u dringend deze afspraak op te schorten wanneer er verkoudheidsklachten en/of koortsverschijnselen zijn. Heeft u dringende vragen en/of behoefte aan overleg kunt u altijd bellen met kantooreigenaar Jan Hilberink. op telefoonnummer 06 42586322. Team UW VBO Makelaar. De Ruyterstraat 92. 8023 TV Zwolle.
makelaardij - Dit was een ongebruikte hoek in de tuin.
Renovatie oprit en voortuin Mijdrecht. Ook in Mijdrecht zitten onze klanten! De oprit en voortuin hebben wij mogen renoveren en een totaal andere uitstraling gegeven. Hierbij is gebruik gemaakt van aanwezige Cobblestones in combinatie met de strakke Topcolor tegel 60x60. Tuin met een afscheiding van metaal en glas. Dit project was eens wat anders dan een tuin met standaard schutting. Hier mochten wij een metalen constructie maken in combinatie met helder glas. Het resultaat is prachtig geworden! In de tuin is een vlonder. Renovatie achtertuin Maarssen. In Maarssen heeft Van Breukelen een achtertuin gerenoveerd waarbij onderstaande materialen zijn verwerkt: Tuinafscheiding van Hillhout Jumbo tuinschermen 180180 cm recht met bijbehorende poortdeur Terras gemaakt van Stuccoline geimpregneerde tegels 60x60x cm in de kleur. Achtertuin met ronde en rechte lijnen. Een mooie rustige achtertuin gerenoveerd. Gebruik gemaakt van aanwezige bestratingsmaterialen. De tuin opnieuw ingedeeld met paden, terrassen, een nieuw gazon en een overdekte zitplek met berging. Achtertuin met schaduw overkapping. Moderne strakke achtertuin aangelegd in Montfoort. Er zijn o.a. onderstaande materialen gebruikt: Nesling schaduwdoek overkapping in een frame van hardhouten palen; Dorset Paving tegels in combinatie met Uiverstone klinkers; Classico block 45x125x125, cm kleur zwart t.b.v.
Makelaar Breda sinds 1992 Frank Sweegers Makelaardij Frank Sweegers Makelaardij.
Altijd al gehad. Onverzettelijk en onvermoeibaar, als een echte fixer. Frank is altijd aan. Tijdens kantooruren, maar ook in de avond en in het weekend staat hij paraat met eerlijk advies. Ook uniek aan Frank is dat hij als VBO-makelaar jouw woning zelf kan en mag kopen. Zo zit jij nooit met dubbele lasten en kan het verwezenlijken van je woondroom gelijk beginnen. Gelijk van je oude woning af. Makelaar Breda Wat doen wij voor u.: Assistentie bij aansprakelijkheid bouwkundig en bestemmingsplan. Het opmaken van de koopakte. Wij verzorgen het trajekt na het sluiten van de verkoop tot en met de notariële eigendomsoverdracht. Het ontzorgen van de verkoper en het begeleiden van de potentiële koper. 4824 CD Breda. Prins Hendrikstraat 179. 4835 PN Breda. Laan van Mertersem 90.
makelaardij - Van de beste bouwbedrijven tot de scherpste schilders en de beste badkamermonteurs.
Benieuwd wat ons anders maakt? Bekijk het maar! Vragen over deze video? Zelf je huis verkopen? Snappen we, is ook het leukste vak! Ik wil zelf verkopen. Alles in en rondom thuis geregeld. Dat is de Open community. Ook jaren na de sleuteloverdracht doen we er alles aan om je zorgeloos van je woning te laten genieten. Daarom hebben we de Open community opgericht; onze totale woonoplossing. Onze Open community is een netwerk van betrouwbare, hoogwaardige en goed geprijsde partijen. Van de beste bouwbedrijven tot de scherpste schilders en de beste badkamermonteurs. You name it, we know them and weve screened them. Zo weet je zeker dat je een partij in de armen neemt die je jouw thuis met een gerust hart kan toevertrouwen. Exclusief toegankelijk voor iedereen die koopt of verkoopt via Open makelaars. Dan woon je echt goed! Voordelen van onze community.: Verzekerd van hoogwaardige en goed geprijsde partners. De betrouwbaarheid van aangesloten en streng gescreende partijen. Jarenlang zorgeloos genieten van je woning. Ben je verkocht? Nog niet, vertel me meer. Neem contact op. Neem contact op. Laat vrijblijvend je gegevens achter, zodat we je verder kunnen helpen bij je nieuwe thuis.
makelaardij - Dat kan bij Relatietherapie Zwolle.
In elke relatie zijn er wel eens conflicten, dat is niet zo gek. Maar als die conflicten alleen maar erger worden, als je er samen niet meer goed uitkomt, dan is het ook wel verstandig om er hulp bij te zoeken. Dat kan bij Relatietherapie Zwolle. Maak een vrijblijvende afspraak met een deskundige relatietherapeut en ontdek dat er nog veel mogelijk is. Misschien herken je dit. Je hebt veel conflicten. En het gaat steeds maar weer over dezelfde dingen. Heel vermoeiend want het wordt er niet zo veel beter op. Eén van jullie is vreemdgegaan. Wat zorgt dat voor veel verwarring, boosheid, frustratie, verdriet! Geen wonder dat het nu moeizaam is! Je bent wel snel samen gaan wonen. Je weet eigenlijk niet zo goed meer hoe je samen communiceert en conflicten oplost, met alle gevolgen van dien. Er zijn pijnlijke dingen gebeurd, kort of langer geleden.
Makelaar Hellevoetsluis De Zeeuw Makelaardij.
Of het nu gaat om advies, uw huis verkopen, de begeleiding als aankoopmakelaar, uw bedrijfspand verkopen of een NWWI taxatie in Hellevoetsluis e.o. Daarnaast zijn wij specialist in landelijk wonen en paardenobjecten, aangesloten bij Buitenstate Makelaars. Wij vertellen u graag over onze dienstverlening, maar delen u vooral graag eerdere ervaringen van onze relaties. U kunt deze ervaringen hier vinden. De Zeeuw Makelaardij.
2018 Deerenberg van Leeuwen Makelaardij Privacyverklaring Algemene Consumentenvoorwaarden Cookiestatement Website OGonline.
Ons kantoor in Alphen staat op een goed bereikbare en herkenbare plek aan het Raoul Wallenbergplein, tegenover het gemeentehuis en de entree naar het centrum. Ook in Nieuwkoop vindt u ons kantoor midden in het centrum, naast het Reghthuys. Wij kunnen wij u helpen m.b.t. aankoop, verkoop en taxatie van woningen. Werkgebied kantoren Alphen aan den Rijn en Nieuwkoop. Ook in deze woonplaatsen zijn wij uw aan verkoopmakelaar: o.a. aankoopmakelaar Alphen aan den Rijn, Aarlanderveen, Benthuizen, Boskoop, De Meije, Hazerswoude-Dorp, Hazerswoude-Rijndijk, Hoogmade, Korteraar, Koudekerk aan den Rijn, Langeraar, Leimuiden, aankoopmakelaar Nieuwkoop, Nieuwveen, Nieuw Wetering Noordeinde, Noorden, Noordse Dorp, Oude Wetering, Papenveer, Rijnsaterwoude, Roelofarendsveen, Ter Aar, Vrouwenakker, Woerdense Verlaat, Woubrugge, Zevenhoven, Zwammerdam. Door onze klanten. s beoordeeld met een 9, 1. Wat is mijn huis waard? Vraag nu een gratis waardebepaling aan! Deerenberg van Leeuwen Makelaardij. Alphen aan den Rijn. Raoul Wallenbergplein 21 2404 ND Alphen Aan Den Rijn Tel: 0172 472651 makelaardij@deerenberg.nl 06 82525258. Dorpsstraat 107 2421 AW Nieuwkoop Tel. 0172-521010 makelaardij@deerenberg.nl 06 82525258. Makelaar Alphen aan den Rijn Makelaar Nieuwkoop Nieuwbouwprojecten in Alphen aan den Rijn Nieuwbouwprojecten in Nieuwkoop. 2018 Deerenberg van Leeuwen Makelaardij Privacyverklaring Algemene Consumentenvoorwaarden Cookiestatement Website OGonline.
Makelaar Dordrecht Baas Makelaardij B.V.
Het vakkundige Baas-team staat voor u klaar om u te begeleiden tijdens het aankoop of verkoopproces van uw woning! Ik ga akkoord met de privacyverklaring. Ik ga akkoord met de privacyverklaring. Een greep uit onze woningen. 3316 EH Dordrecht. Rechte Zandweg 22. 3319 GR Dordrecht. Amalia van Solmsstraat 1 E. 3314 LD Dordrecht. Verkocht onder voorbehoud. 3314 LR Dordrecht. 3319 VC Dordrecht. Reeweg Oost 123 A. 3312 CM Dordrecht. Generaal van der Heijdenstraat 16. 3311 WH Dordrecht. Verkocht onder voorbehoud. 3313 GR Dordrecht. Verkocht onder voorbehoud. Aletta Jacobs-erf 126. 3315 EG Dordrecht. Verkocht onder voorbehoud. 3319 AX Dordrecht. Verkocht onder voorbehoud. Aantal woningen in de verkoop. Aantal woningen in de verhuur. Aantal transacties afgelopen jaar. Gemiddelde doorloop van verkocht in maanden. Je krijgt meer voor elkaar met Baas NVM makelaar. Tweets van @nvmog. Baas Makelaardij B.V.
Makelaar Driebergen Patist Makelaardij en Taxatiebureau.
Toggle navigation Patist Makelaardij en Taxatiebureau. Patist Makelaardij en Taxatiebureau. Advies / Beheer / Landgoederen. Te koop Slotlaan 4R, 3701GK Zeist. Gebruiksoppervlakte wonen: 80 m. Verkocht onder voorbehoud. Te koop Buurtweg 32, 3956ND Leersum. Te huur Fornheselaan 122, 3734GE Den Dolder. Gebruiksoppervlakte wonen: 2.769 m. Te koop Notengaard 20, 3941LW Doorn. Gebruiksoppervlakte wonen: 1162, m. Te koop Couwenhoven 9031, 3703GC Zeist. Gebruiksoppervlakte wonen: 147 m. Makelaar Driebergen, vertel eens over. Kees Patist, Makelaar Driebergen vertelt.: Driebergen-Rijsenburg is een plaats in de Nederlandse provincie Utrecht, gemeente Utrechtse Heuvelrug. Het ligt op de Utrechtse Heuvelrug stuwwal, wat tegenwoordig het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug is.
Makelaar in Rotterdam en Dordrecht MAARTEN Makelaardij. Mobiel_icon. Praatwolken. Arrow-left. SVG_brochure. SVG_fotografie. SVG_internet. SVG_plattegrond. SVG_socialnework. SVG_tekoop. Ster. Brochure. Huis. PC.
Heemraad 25, ZWIJNDRECHT. Nieuw aanbod Drechtsteden Bekijk woning. Rotterdam Bel 010 818 14 87 Whatsapp 31 0 6 28 46 05 03 Drechtsteden Bel 078 890 27 48 Whatsapp 31 0 6 22 14 52 52. Facebook MM Rotterdam. Ga naar Facebook Klik hier. Instagram MM Rotterdam. Ga naar Instagram Klik hier. Facebook MM Drechtsteden. Ga naar Facebook Klik hier. Instagram MM Drechtsteden. Ga naar Instagram Klik hier. Video van de maand Klik hier. SCHRIJF JE IN ALS WONINGZOEKENDE EN WORDT OP DE HOOGTE GEBRACHT VAN ONS NIEUWSTE AANBOD VÓÓR FUNDA.
slotenmaker maassluis
Dé makelaar in de Hoeksche Waard Makelaardij De Jong.
West-Voorstraat 29 3262 JP Oud-Beijerland 0186 617 555 info@makelaardijdejong.nl. Pieter Repelaerstraat 61 B 3297 BL Puttershoek 078 673 62 55 puttershoek@makelaardijdejong.nl. Blijf op de hoogte! Makelaardij De Jong. 2020 Makelaardij de Jong Privacystatement Algemene consumentenvoorwaarden Algemene voorwaarden BOG kvk: 23047880 Website door OGonline.
slotenmaker den haag
De Haan Makelaardij De Haan Makelaardij.
De Haan Makelaardij. De Haan Makelaardij. NVM makelaars in De Rijp en ruime landelijke omgeving en gevestigd midden in het oude dorpshart van De Rijp t.o. het Oude Raadhuis naast de sluis in een ook al eeuwenoud koopmanshuis op een plek waar niemand om heen komt en ieder even bij stil staat!
huis makelaardij
Makelaar in Rotterdam en Dordrecht MAARTEN Makelaardij. Mobiel_icon. Praatwolken. Arrow-left. SVG_brochure. SVG_fotografie. SVG_internet. SVG_plattegrond. SVG_socialnework. SVG_tekoop. Ster. Brochure. Huis. PC.
Hoe gaan wij om met het coronavirus? Naar aanleiding van de maatregelen omtrent het coronavirus hebben wij onze werkwijze aangescherpt. Uiteraard volgen we nauwgezet de richtlijnen van het RIVM. MAARTENMakelaardij Rotterdam kan voor nu het volgende mededelen.: We blijven bereikbaar via de telefoon, e-mail en WhatsApp. Ons hoofdkantoor is alleen geopend voor gemaakte afspraken. We werken zoveel mogelijk vanuit huis. De bezichtigingen gaan door, maar er wordt uiteraard rekening gehouden met de huidige situatie en daarop hebben we maatregelen getroffen. Daarover informeren wij je per e-mail als je een bezichtiging hebt gepland. Mogelijkheid tot WhatsApp videobellen voor bezichtigingen en verkoopgesprekken. lees hier onze maatregelen venster sluiten. Makelaar Rotterdam Aanbod. Makelaar Drechtsteden Aanbod.
3d makelaars
makelaardij, verzekeringen en financiele dienstverlening, gevestigd in Dronten, Emmeloord, Kampen, Lelystad, Urk en Vollenhove Sinke Groep.
Binnenkort dit juweeltje bij ons in de verkoop. Centraal gelegen in De binnenstad van Kampen. makelaardij vastgoed huiskopen kampen ijsselmuiden makelaar. Mooiste tijd van het jaar breekt aan! voorjaar springtime kampen zwaan groen water gras view makelaar nvm funda huisverkopen sinkekampen.
lijstenmakerij sneek
Home Kuijt Makelaardij o.g. B.V.
Kuijt Makelaardij staat garant voor een klantgerichte aanpak, persoonlijke benadering, betrokkenheid en deskundigheid, enkel om uw belang te dienen en het beste resultaat voor u te realiseren. Nieuwsgierig geworden naar wat Kuijt Makelaardij voor u kan betekenen? Maak gerust een vrijblijvende afspraak.
glashandel hoekstra
FRED. makelaardij o.g. Uw makelaar in de regio Uithoorn FRED. makelaardij o.g.
Ontdek de bijzondere aanpak van FRED. Wij zijn onderdeel van de nieuwe generatie makelaars, traditioneel en online zeer actief op de woningmarkt in Uithoorn, De Kwakel en omliggende gemeentes. Dichtbij onze markt en onze klanten, dat levert u veel voordeel op.
n.v
Aanbod HONKVAST MAKELAARDIJ.
Deze bungalow met dakopbouw heeft alle nodige voorzieningen op de begane grond en een extra slaapkamer boven. Met hart voor huizen in Rozenburg. TELEFOON: 0181-21 54 14. Bent u op zoek naar een. Maak dan een zoekprofiel. Honkvast neemt contact. met u op indien er een match is. 2015-2019 Honkvast Makelaardij.
mollers levertraan waar te koop
Makelaardij Van Wieren.
Mijn zus Elly is geschoold notarisklerk en heeft veel in het notariaat gewerkt. Onze makelaardij is lid van de brancheorganisatie Vastgoedpro. Mocht u genteresseerd zijn, neemt u dan alsjeblieft contact met ons op, want wij helpen u graag. Eildert van Wieren, makelaar Groningen.
n.v
Home Van Ravens Makelaardij, uw NVM Makelaar in Brielle en omstreken.
Van Ravens Makelaardij scoort met een 90, op Funda. 90, Bekijk de beoordelingen. 15 maart 2019 Work in progress. 14 februari 2019 Huis verkopen in 2019? Laat je vereniging meeprofiteren! 14 januari 2019 Overzicht laatste kwartaalcijfers van 2018. 10 januari 2019 Meer mensen zetten hun woning te koop. Van Ravens Makelaardij.
frans makelaardij deventer
Dé makelaar in de Hoeksche Waard Makelaardij De Jong.
Bekijk alle beoordelingen. Ervaringen Klanten over Makelaardij De Jong." zij hebben ons heel goed geholpen met alles, waren nooit te beroerd om als wij weer een vraag hadden ons gelijk te helpen, zeer kundig en vriendelijk niets van er te veel!
EMKA-makelaardij EMKA.
Een aankoopmakelaar helpt u bij het kopen van een huis. Als u een huis via een makelaar koopt, komt deze makelaar op voor de belangen van de verkoper. De belangen van de verkoper komen in veel opzichten niet overeen met de belangen van de koper.

Contacteer ons